FAQ

Zijn er meerdere smaken beschikbaar?

Momenteel nog niet, omdat de combinatie van pure chocola en sinaasappels erg lekker is! Wel zijn wij van plan om in de toekomst meerdere smaken te introduceren. 


Zitten er geen pesticiden op de sinaasappelschillen?

We zijn ervan bewust dat de schillen mogelijk bespoten kunnen zijn met bestrijdingsmiddelen. Gelukkig heeft de EU strenge limieten vastgesteld voor het pesticide gehalte wat achter mag blijven op de schil. Dit gehalte is zo laag dat het in deze hoeveelheid niet schadelijk is voor de gezondheid. Toch willen wij ons product zo natuurlijk mogelijk houden. Daarom wassen wij de schillen grondig met food grade natriumbicarbonaat om de pesticiden te verwijderen.


Hoe lang zijn jullie producten houdbaar?

Onze bonbons zijn minimaal 4 weken houdbaar na productie. Hou altijd de THT-datum aan die op de verpakking staat vermeldt. 

Onze flikken zijn minimaal 3 maanden houdbaar na productie. Hou altijd de THT-datum aan die op de verpakking staat vermeldt.


Kan ik als veganist ook jullie producten eten?

Jazeker! Wij verwerken geen gelatine of andere dierlijke producten in onze product. Dus ook als veganist kan je genieten van onze producten!