Samenwerkingen

Chocolaterie van Heijningen

Om onze chocoladeproducten te verwezenlijken zijn wij een samenwerking aangegaan met Chocolaterie van Heijningen. Dit bedrijf uit Pijnacker bestaat al sinds 1998 en het staat voor passie, kwaliteit en vakbekwaamheid op het gebied van chocolade

Cocoa Horizons

De chocolade die wij gebruiken is afkomstig van Cocao Horizons. Dit bedrijf is een non-profitorganisatie die strijdt voor de welvaart van de cacaoboeren. Het doel van Cocoa Horizons is het verbeteren van het levensonderhoud van de cacaoboeren en hun gemeenschappen. 

Ook zet het bedrijf zich duurzaam in voor een ontbossingsvrije en koolstofpositieve toeleveringsketen van cacao.

I Change

I CHANGE the value of food is een beweging om burgers en bedrijven te inspireren en stimuleren om stappen te zetten naar een aardig voedselsysteem met minimale verspilling. Op hun broedplaats in Delft worden workshops gegeven, diners georganiseerd en bieden ze ruimte voor initiatieven en food start-ups om te experimenten.

I CHANGE is een katalysator die enerzijds burgers en bedrijven helpt om stappen te zetten en anderszijds food start-ups helpt om een volgende stap te zetten naar een waardig voedselsysteem met minimale verspilling.

KDC Aandachtslab

Bij KDC Aandachtslab kunnen we onze chocoladeproducten produceren. Stichting KDC AandachtsLab is een gespecialiseerd en bijzonder kinderdagcentrum (KDC) in Rijswijk waar kinderen tot 18 jaar met een Ernstige Meervoudige Beperking (EMB) gestimuleerd worden in hun ontwikkeling door elke mogelijkheid te benutten.

Ook samenwerken met Bonborange?

Bent u enthousiast geworden over Bonborange en zou u een samen met ons willen streven naar een circulaire wereld?

Neem contact met ons op!