Samenwerkingen

Chocolaterie van Heijningen

Om onze chocoladeproducten te verwezenlijken zijn wij een samenwerking aangegaan met Chocolaterie van Heijningen. Dit bedrijf uit Pijnacker bestaat al sinds 1998 en het staat voor passie, kwaliteit en vakbekwaamheid op het gebied van chocolade.


Cocoa Horizons

De chocolade die wij gebruiken is afkomstig van Cocoa Horizons. Dit bedrijf is een non-profitorganisatie die strijdt voor de welvaart van de cacaoboeren . Het doel van Cocoa Horizons is het verbeteren van de levensonderhoud van de cacaoboeren en hun gemeenschappen.

Ook zet het bedrijf zich duurzaam in voor een ontbossingsvrije en koolstofpositieve toeleveringsketen van cacao.


I Change

I CHANGE the value of food is een beweging om burgers en bedrijven te inspireren en stimuleren om stappen te zetten naar een aardig voedselsysteem met minimale verspilling. Op hun broedplaats in Delft worden workshops gegeven, diners georganiseerd en bieden ze ruimte voor initiatieven en food start-ups om te experimenteren.

I CHANGE is een katalysator die enerzijds burgers en bedrijven helpt om stappen te zetten en anderzijds food start-ups in een stroomversnelling helpt zodat hun ‘tools’ burgers en bedrijven kunnen helpen om een volgende stap te zetten naar een waardig voedselsysteem met minimalle verspilling.