Samenwerkingen

Lindy’s patisserie

Sinds 2023 zijn wij een samenwerking aangegaan met Lindy’s patisserie in Soest. Naast de productie van hoge kwaliteit chocoladeproducten hebben Lindy en Derk, eigenaren van Lindy’s, ons geholpen met het ontwikkelen van het nieuwe uiterlijk van onze bonbon. 

Cocoa-Trace

Lindy’s gebruikt chocolade van het Belgische bedrijf Belcolade met Cacao-Trace. Dit is een programma die strijdt voor de welvaart van de cacaoboeren. Het doel van Cocoa-Trace is streven naar verbetering voor alle betrokkenen, van de cacaoboer tot chocoladeliefhebber. 

Chocolaterie van Heijningen

Om onze chocoladeproducten te verwezenlijken zijn wij ook een samenwerking aangegaan met chocolaterie van Heijningen. Dit bedrijf uit Pijnacker bestaat al sinds 1998 en het staat voor passie, kwaliteit en vakbekwaamheid op het gebied van chocolade.

Hogeschool Inholland

Bonborange is ontstaan tijdens de opleiding Food Commerce & Technology bij Inholland Delft. Tijdens en na de studie hebben wij een fijne samenwerking met Inholland opgebouwd. Zo helpen wij de Hogeschool met projecten en geven wij presentaties over ondernemen en ons bedrijf. Inholland neemt regelmatig contact op voor het leveren van relatiegeschenken en het deelnemen aan evenementen.  

Ook samenwerken met Bonborange?

Bent u enthousiast geworden over Bonborange en zou u een samen met ons willen streven naar een circulaire wereld?

Neem contact met ons op!