Team


Mariël Desloover

Binnen Bonborange houd ik mij bezig met het optimaliseren van het productieproces. Ik wil ervoor zorgen dat onze bonbons geproduceerd worden op de meest efficiënte en duurzame manier. Daarnaast streef ik ernaar om de productie van Bonborange volledig circulair te maken.

Ik ben enthousiast, leergierig, zelfstandig, kritisch en ik heb een sterk analytisch vermogen.

Momenteel volg ik naast mijn werkzaamheden bij Bonborange de master Food Technology aan de universiteit van Wageningen. Daarnaast doe ik lacrosse, speel ik piano en vind ik het leuk om te kokkerellen, zelf kleding te maken of gezellig met vrienden af te spreken.


Julian Holthuijsen

Binnen Bonborange ben ik verantwoordelijk voor de marketingstrategie. 

Mijn taak bij Bonborange is om de marketing bij te houden en te voorzien van content, mijn kennis over marketing en ondernemen komt hier goed van te pas. Aan de hand van mijn onderzoek wil ik Bonborange optimaal op de markt brengen. 

Ik omschrijf mijzelf als rustig, behulpzaam, betrouwbaar en heb een hoog inlevingsvermogen. 

Buiten Bonborange werk ik als teamleider bij een supermarkt bij de kassa. Verder doe ik aan tennis en vind ik het leuk om in het weekend uit te gaan. 


Anique van Tol

Binnen Bonborange ben ik verantwoordelijk voor sales. Ik zorg voor (goedlopend) contact tussen de klanten en Bonborange. Tijdens mijn stage bij Unilever ben ik verantwoordelijk geweest voor de social media kanalen, hier heb ik ook veel onderzoeken over uitgevoerd. Deze kennis neem ik mee in het opzetten van alle kanalen voor Bonborange. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, wat ik momenteel kan uiten in het beheer van de Instagram pagina. 

Ik omschrijf mijzelf als communicatief, initiatiefrijk, kritisch, positief en een team player.

Buiten Bonborange werk ik als freelancer als model, hostess en in de horeca. Ik hou ervan om leuke dingen te organiseren met vrienden en vind het leuk om mij bezig te houden met interieur design.


Mylène Lesscher

Binnen Bonborange ben ik verantwoordelijk voor de productontwikkeling. Mijn taak is om de bonbon zo goed mogelijk te krijgen qua smaak en uiterlijk. Het combineren van verschillende ingrediënten om tot een ultieme receptuur te komen is wat ik erg interessant vind. Hierbij kan ik mijn technologische kennis rondom voedingsmiddelen goed toepassen.
Daarnaast houd ik mij ook bezig met de kwaliteit van de bonbon, zodat de consument de bonbon veilig kan consumeren.

Ik omschrijf mijzelf als een gemotiveerd, behulpzaam, vriendelijk, betrouwbaar en goed samenwerkende persoon. 

Buiten Bonborange ben ik veel met muziek bezig. Ik speel zelf piano en gitaar (elektrisch/akoestisch). Ook ben ik bezig met het producen van mijn eigen muziek en Dj’en. Daarnaast speel ik hockey in de Dames 2 van hockey club Pijnacker. Verder doe ik aan snowboarden, scubadiving, windsurfen en vind ik reizen en uiteten gaan erg leuk.Daisy Lammers

Binnen Bonborange ben ik verantwoordelijk voor de financiën. Ik hou me bezig met de hoeveelheid klanten en de verkoopprijs waarmee de optimale omzet gegenereerd kan worden. Vraagstukken als ‘wat is de break-even afzet?’ en ‘welke inkomsten en uitgaven zitten eraan te komen? zijn belangrijke onderdelen van de financiën. Mijn kennis over ondernemen en boekhouding kan ik hier goed bij gebruiken.  Verder hou ik mij ook bezig met de inkoop, administratie en productie bij Bonborange.

Ik omschrijf mijzelf als georganiseerd, betrouwbaar, behulpzaam, zelfstandig en gemotiveerd!

Buiten Bonborange ben ik bezig met afstuderen voor de opleiding Food Commerce & Technology. Daarnaast hou ik van koken en uit eten gaan en kan ik ‘s avonds erg genieten van een potje darten of poolen met vrienden.