Verzendmethodes

Verzendmethodes

Bezorgopties

Bij het bestellen vragen wij je om een keuze te maken tussen de volgende twee verzendmethodes:
1. Verzenden via PostNL
2. Afhalen bij een van de Bonborange teamleden in Nootdorp, Rotterdam of Amsterdam

Vragen?

Neem contact op met onze klantenservice:
Mail naar info@bonborange.com

PostNL

De bezorging van PostNL is over het algemeen een snelle manier om je pakket te laten bezorgen op je thuisadres, de levertijd na verzending bedraagt 1-2 werkdagen. Je krijgt een e-mail met een track-and-trace code, zodat je weet wanneer jouw pakket bezorgd wordt.

1-2x geschenkverpakkingen bonbons (brievenbuspakketje – €4.25)
3x of meer geschenkverpakkingen bonbon (gemiddeld pakket – 
€6.95)

Voor meer informatie over de dienst van PostNL kan je de klantenservice van PostNL bezoeken, of stuur een mail naar onze klantenservice.

Levering 

Bestellingen worden op woensdagen door ons verstuurd. Indien gewenst kun je tijdens het bestelproces bij ‘opmerkingen’ een verzoek plaatsen over de levering.

De leveringstijd na verzending bedraagt bij PostNL 1-2 dagen. 

Wanneer er wordt besteld voor speciale feestdagen kan er vaak tot een bepaalde datum worden besteld. De producten worden op tijd verstuurd, zodat je deze op tijd in huis heb. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice

Wanneer je pakket is verstuurd krijg je een e-mail met daarin een track-and-trace code, deze persoonlijke code geeft de bezorgstatus van je pakket aan. Er worden hier geen rechten aan verleend.

Levering incompleet of foutief product 

Indien je de verkeerde producten of een verkeerd aantal producten hebt ontvangen, kan je contact opnemen met onze klantenservice. Vermeld hierbij je bestelnummer en de datum van de bestelling. Geeft vervolgens aan wat er verkeerd is gegaan. Wij zullen zorgen voor een passende oplossing. 

Retourbeleid

Bij de aankoop van Bonborange producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. 

Tijdens de bedenktijd is het volgende van belang:

      –    Ga zorgvuldig om met het product en de verpakking

      –    Het product wordt slechts in de mate uitgepakt om te beoordelen of het product voldoet aan de wensen, verbreek bijvoorbeeld niet de verzegeling

      –    Indien je het product wil retourneren zullen alle geleverde toebehoren in originele staat en verpakking moeten worden geretourneerd naar Bonborange

Hoe?

      1.    Maak binnen 14 dagen kenbaar dat je gebruik wil maken van het herroepingsrecht, stuur een mail naar info@bonborange.com

      2.    Stuur binnen 14 dagen het pakket terug naar het adres van Bonborange

      3.    Verstuur het pakket met PostNL, de verzendkosten zijn voor eigen rekening

      4.    Bewaar je bewijs van verzending, tot dat wij het pakket hebben ontvangen

      5.    Wij boeken na ontvangst van het pakket binnen 14 dagen het bedrag terug (dezelfde betaalmethode)

In de algemene voorwaarden is alle uitgebreide informatie hierover te vinden. 

Wijzigen of annuleren van bestelling 

Het aanpassen van een bestelling is mogelijk, neem gerust contact op met onze klantenservice. Geeft dit bij voorkeur nog op dezelfde dag door. Wanneer de wijziging niet meer kan plaatsvinden, zal er contact met je worden opgenomen. 

Betalingen 

Betaalmethoden 

Indien je een bestelling plaatst in de webshop kan er op twee manieren worden betaald, namelijk met iDEAL en via een bankoverschrijving. Deze opties zijn aan te vinken tijdens het bestelproces. Bij een iDEAL betaling wordt €0,29 extra in rekening gebracht voor de klant. Op dit moment is het niet mogelijk om met creditcard of andere betaalmethoden af te rekenen.

Problemen tijdens het afrekenen

Wanneer je tijdens het afrekenen problemen hebt met de betaling, kan je contact opnemen met de klantenservice van Bonborange. Wij bekijken dan hoe we dit het beste kunnen oplossen!